Erilainen operaattori

Olemme telealan kapinallisia

Me Seterassa uskomme, että yritysten kommunikaatiopalvelut voidaan hoitaa nykyistä paremmin. Puhelut pilvipalveluna internetin kautta yhdistettyinä nykyaikaisiin sovelluksiin mahdollistavat uusia käyttö- ja toimintamalleja. Ne tehostavat organisaatioiden toimintaa ja tavoitettavuutta.

Kyseenalaistaminen: Olemme telealan kapinallisia.

Puhelujen hintakilpailu on vienyt painopisteen pois hyvästä palvelusta ja liiketoimintaa tukevista tuotteista. Me kehitämme uutta ja Robin Hood -meiningillä rikomme vanhoja, aikansa eläneitä käytäntöjä.

Kumppanuus: Olemme asiakkaidemme kumppaneita.

Erityisesti PK-yritykset ovat sydäntämme lähellä. Hyvä kumppani ymmärtää, miten kommunikaatiopalvelut tukevat yrityksen liiketoimintaa esimerkiksi asiakaspalvelussa. Tarjoamme tuotteita ja palveluita siitä lähtökohdasta. Uskomme, että hyville tuotteille ja palveluille on aina kysyntää, ja että yritykselle puhelujen hintaa tärkeämpi on kokonaisviestinnän kustannustehokkuus.

Helppous: Tuotteitamme on kiva käyttää.

Se on tärkeää, samoin kuin se, että me autamme asiakkaita löytämään juuri heille oikeat palvelut ja sovellukset, joita henkilöstö tehokkaasti hyödyntää. Nippelit ja jipot eivät ole itseisarvoja. Me kerromme, mitä on olemassa ja mikä siitä on asiakkaalle hyödyksi ja mikä haitaksi.