Erilainen operaattori

Viemme palvelukokemuksesi seuraavalle tasolle

Setera on suomalainen, kehittyvä ja ketterä palveleva teleoperaattori. Tarjoamme asiakkaidemme toimintaa tehostavia kommunikaatioratkaisuja, joiden kivijalka on pilvipalveluna tuotettava Mitelin virtuaalivaihde- ja contact center palvelut.

Uskomme, että yritysten kommunikaatioratkaisut voidaan tuottaa nykyistä paremmin. Puheluiden tuottaminen pilvipalveluna nykyaikaisiin sovelluksiin yhdistettynä mahdollistaa uusia käyttö- ja toimintamalleja. Tämä tehostaa organisaatioiden toimintaa. Asiakkaitamme ovat organisaatiot, joiden ydintoiminnassa asiakaspalvelulla ja tavoitettavuudella on suuri merkitys.

Tarjoamme korkealaatuisia ja kokonaisvaltaisia teleoperaattoripalveluita yritys- ja yhteisöasiakkaille, sekä muille kotimaisille teleoperaattoreille.

Kyseenalaistaminen: Uudistamme telealaa.

Puhelujen hintakilpailu ja telealalla yleistyneet ominaisuuksiltaan rajoittuneet tuotteet ovat vieneet painopisteen pois hyvästä palvelusta ja liiketoimintaa tukevista tuotteista. Me kehitämme uusia tuotteita ja palveluita. Keskeinen ohjaava tekijä on markkinasta aktiivisesti keräämämme palaute.  

Kumppanuus: Tuemme asiakkaidemme menestystä.

Olemme kumppani. Osaamme kuunnella ja ymmärtää tarpeita ja toiveita. Hyvä kumppani ymmärtää, miten oikein valitut kommunikaatioratkaisut tukevat yrityksen liiketoimintaa. Hyville tuotteille ja palveluille on aina tarvetta, kustannustehokkuutta unohtamatta. Tuemme asiakkaamme liiketoimintaa vankalla osaamisella ja hyvällä asiakaspalvelulla. Viimeisimmän teknologian mukaiset ratkaisut auttavat asiakasta pitämään sekä omat asiakkaansa että henkilöstönsä tyytyväisenä.

Helppous: Tuotteitamme on mukava käyttää.

Käyttäjäkokemus on kaiken perusta. Asiakkaamme arvostavat helppokäyttöisiä tuotteita ja palveluja. Käyttökoulutus varmistaa sujuvan käyttöönoton ja tukee myös omatoimista palveluiden hallintaa.