Pilvivaihdepalvelut

Pilvivaihdepalvelut

Erityisesti organisaatiot, joiden ydintoiminnassa asiakaspalvelulla ja tavoitettavuudella on suuri merkitys, hyötyvät pilvipalvelupohjaisesta puhelinvaihderatkaisustamme.

Setera Office+

Kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen viestintään

Setera Office+ tuottaa monipuoliset vaihdepalvelut yrityksille. Palvelu tuotetaan nykyaikaisena pilvipalveluna. Setera Office+ -ratkaisuun voidaan liittää saumattomasti matkapuhelimet, tabletit, IP-pöytäpuhelimet ja tietokoneissa käytettävät ohjelmistopuhelimet (Softphone client).

 

Käyttäjän tavoittaa yhdestä numerosta. Yrityksesi käyttäjät näkevät toistensa tilatiedot, joka mahdollistaa tehokkaan puheluiden välityksen. Lisäksi Setera Office+ mahdollistaa käyttäjäkohtaisen puhelureitityksen, yritystason ryhmätoiminnot sekä vuorovaikutteisen puheluiden ohjauksen (Interactive Voice Response IVR). Käyttökokemuksen täydentää helppokäyttöinen puheluneuvotteluominaisuus, selainpohjainen hallinnointi ja pikaviestintä (Instant Messaging IM).

Setera Office+ -pilvipalvelun käyttöönotto ja ylläpito on nopeaa, yksinkertaista ja edullista. Palvelu skaalautuu tarpeitasi vastaavaksi, jolloin kulujen ennakointi on helppoa.

Yrityksesi henkilöstö on tavoitettavissa ajasta ja paikasta riippumatta, jolloin yhteydenotot hoituvat nopeasti ja tehokkaasti.

Lataa Setera Office+ -tuotekortti: