Kampanjat & uutuudet

Kampanjat & uutuudet

Ilmaiset ryhmäkutsunumerot mobiileihin

Seisooko yrityksessäsi enemmän tai vähemmän käyttämättömänä mobiilivaihde tai kaipaat mobiilivaihteesta lähinnä vain ACD (Automatic Call Distribution) sarjoja? Nyt saat Seteralta ilmaiset ryhmäkutsut kuten myynti, laskutus, tuki jne. myös kännyköihin. Kutsunumerot soivat niin monessa kännykässä kuin haluat. Mikä parasta, toimitamme myös perusraportin ryhmäkutsunumeroihin tulleista puheluista. 

 

Nyt kolmen ison operaattorin valokuituyhteydet & MPLS verkot yhden katon alta.

Kaipaatko nopeaa valokuituyhteyttä jokaiseen toimipisteeseesi. Seteran kautta saat kaikkien kolmen ison teleoperaattorin valokuituliittymät sekä MPLS verkot nyt yhden ja saman katon alta. Sinun ei tarvitse enää tyytyä jossakin toimipisteessä hitaaseen datayhtyteen vain sen takia, että nykyinen operaattorisi ei pystykään tarjoamaan kyseiseen osoitteeseen nopeaa valokuitua. Setera kokoaa kaikkien kolmen ison teleoperaattorin valokuituyhteydet sinulle yhdeksi nopeaksi verkoksi.
 

MS Teams puhelinjärjestelmä

Microsoft on esitellyt uuden ryhmätyöohjelman Office 365:een - Teams. Teams:in puheominaisuudet ovat jo hyvin pitkälle kehittyneet ja tulevat aikanaan korvaamaan kokonaan Skype for Business. Ota ensimmäisten joukossa käyttöösi jo nyt Teams ryhmätyöohjelmiston puhe ominaisuudet kiinteällä kuukausihinnalla. 

Kysy heti lisää Seteran myynnistä! 

Soita tai lähetä sähköpostia.

09-4241 9930
myynti [at] setera.fi